Focșănenii pot plăti taxele și impozitele la Tribunal!

* Primăria Municipiului Focșani deschide un nou punct de lucru pentru taxe și impozite locale în clădirea Tribunalului Vrancea * Noul punct de lucru va fi operațional începând cu începând cu data de 12 februarie 2020 *

„Îmi face plăcere să vă informez că am reusit să transformăm în realitate încă unul dintre angajamentele luate în fața dumneavoastră și anume puncte multiple de lucru din cadrul Primăriei Muncipiului Focșani. Tocmai de aceea vă anunț că începând cu data de 12 februarie 2020, va fi deschis un nou punct de lucru pentru serviciul taxe și impozite locale, în interiorul sediului Tribunalului Vrancea, din Str. Republicii Nr. 96“, spune primarul mun. Focșani, Cristi Misăilă.

Aici vor fi plătite în primul rând taxele judiciare de timbru necesare în instanțele de judecată, dar și celelalte taxe și impozite locale. Astfel, venim în întâmpinarea dumneavoastră și prin acest nou punct de lucru veți fi scutiți de a mai face un drum până la Primărie doar pentru plata acestor taxe judiciare.

Programul cu publicul va fi următorul:
– de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 12.30 .

Focșănenii au în continuare la dispoziție și posibilitatea de a achita on-line taxele și impozitele, inclusiv taxele judiciare de timbru. Prin simpla accesare a platformei electronice www.ghiseul.ro, oricare dintre dumneavoastră poate face aceste plăți on-line oriunde s-ar afla, câștigând în primul rând timp.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.