Focșani: 765 locuri în programul Grădinița de vară!

* Grădinițele 2, 7, 13, 15, 16 și 18 au intrat în programul Grădinița de vară din acest an * Programul se adresează familiilor care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să-i lase pe perioada vacanței de vară *

Anul acesta, din primele estimări, primăria municipiului Focșani poate pune la dispoziția părinților aproape 765 locuri în cele 6 grădinițe care vor să participe în acest proiect, în cele două etape din lunile iulie și august. Este vorba despre grădinițele 2, 7, 13, 15, 16, 18. la această ora deja sunt înregistrate 491 de cereri din partea părinților care vor să vină cu copiii la grădiniță în perioada vacanței.
„Continuăm proiectul „Grădinița de Vară” și în această vacanță de vară. Împreună cu directorii unităților școlare și cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea vrem să găsim cele mai bune condiții pentru ca un număr cât mai mare de părinți din Municipiul Focșani să beneficieze de această facilitate. De altfel, numărul de copii înscriși în acest proiect a crescut în fiecare an. Sunt convins că numărul acestora va crește în zilele următoare astfel încât să putem stabili bugetul acestui proiect“, afirmă primarul municipiului Focșani, Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.