Focșani: Bărbat care alerga oamenii pe stradă cu un cuțit, prins de jandarmi!!!

* Jandarmii au anunțat astăzi că au prins un bărbat înarmat cu un briceag multifuncțional care fugărea trecătorii din zona străzii Dobrogeanu GHEREA * Un al doilea bărbat, înarmat cu o crosă de golf, îl urmărea pe primul * Ambii au fost „liniștiți“ de jandarmii care au ajuns rapid la fața locului *

„În cursul după amiezii trecute, am fost solicitaţi prin apel unic 112, să intervenim pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 2, din municipiul Focşani, unde un bărbat alearga cu un cuţit alte persoane.
Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a observat la intersecţia străzilor Cernei cu Independenţei un bărbat care a aruncat un obiect din mână şi a fugit spre str. Dobrogenu Gherea. În momentul urmăririi, jandarmii au observat un alt bărbat care a început să alerge cu o crosă de golf după prima persoană. Cu această ocazie au fost somate să se oprescă, însă acestea erau în continuare agitate fizic şi verbal motiv pentru care au fost imoblizate şi încătuşate. A fost identificat obiectul aruncat – un briceag multifuncțional cu lama de aproximativ 8 cm. S-a întocmit proces verbal de sesizarea organelor de cercetare penală, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea“, spune comunicarea oficială a IJJ Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.