HALICI și MISĂILĂ candidații PSD pentru Consiliul Județean și primăria Focșani!

Prefectul Nicușor HALICI, președintele organizației județene a PSD și Cristi MISĂILĂ, președintele organizației Focșani au fost confiemați drept candidații PSD Vrancea pentru demnitățile de președinte a Consiliului Județean Vrancea respectiv primar al municipiului Focșani.
Decizia finală a fost luată în cadrul Biroului Permanent Național al PSD care a validat candidaturile celor doi. De altfel candidaturile celor doi au fost previzibile atât Nicușor HALICI cât și Cristi MISĂILĂ exprimându-și intențiile în acest sens.

„Astăzi (n.r. joi 21 martie 2024) candidatura mea pentru funcţia de primar al municipiului a fost validată de Consiliul Politic Naţional al PSD, după ce miercuri, 20 martie a.c., candidatura fusese validată și de Consiliul Politic al PSD Vrancea.
Îi mulțumesc Primului-Ministru Marcel Ciolacu pentru încredere!
În același timp doresc să le mulțumesc cetățenilor municipiului Focșani că mi-au acordat încrederea dumnealor și cred că am demonstrat că am și priceperea și determinarea de a schimba orașul nostru în bine!
Mereu am spus că vreau să fac din Focșani casa fiecăruia dintre noi și zi de zi am muncit pentru acest lucru!
Știu că urmează o campanie electorală plină de neadevăruri și de manipulări dar am încredere că focșănenii știu să aleagă între adevăr și minciună, între fapte și vorbe!
Ca președinte al PSD Focșani consider că avem o responsabilitate enormă la alegerile din 9 iunie când trebuie să obținem nu doar Primăria Municipiului Focșani dar și majoritatea în Consiliul Local.
Experiența ultimilor patru ani ne-a arătat că primarul are nevoie de o majoritate politică în Consiliul Local care să îi susțină proiectele de dezvoltare ale orașului nostru, nu să le blocheze. Focșaniul nu trebuie să mai fie blocat de consilieri preocupați doar de interese politice meschine.
Și vă ofer doar exemplul proiectului de reabilitare a străzilor și parcărilor din Cartierul Bahne care a fost blocat de consilierii PNL&USR de doi ani de zile.
Am convingerea că împreună cu fiecare membru de partid, cu fiecare membru al familiei social-democrate, cu fiecare focșănean, vom dezvolta, împreună, proiectul Focșani, acasă!
Celor care au încredere în mine, le mulțumesc!
Celor care îmi reproșează că am deschis prea multe șantiere le spun că acestea sunt pentru dezvoltarea și modernizarea Focșaniului și îi rog să mai aibă puțină răbdare!“, a declarat primarul mun. Focșani, Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.