[IMPORTANT] Căldură pentru focșănenii din zonele Gară și Independenței începând de mâine

Enet SA, producătorul local de căldură și apă caldă menajeră din Focșani anunță că focșănenii care locuiesc în zonele Gară și Independenței vor beneficia de apă caldă incepand de marți, 08 octombrie 2013. În zonele respective lucrările de reabilitare au fost executate de firma Elsaco din Botosani.
„Începând din data de 3 octombrie s-a reluat furnizarea apei calde in zona Bucegi, iar in cursul zilei de 4 octombrie s-a reluat furnizarea apei calde și în zona Sud. Marți, 8 octombrie este termenul limită până la care trebuie finalizate toate lucrările la instalațiile de încălzire din interiorul imobilelor. După data menționată mai sus, societatea noastră nu-și asumă răspunderea pentru eventuale daune produse în apartamente de apa din instalații“, a declarat purtătorul de cuvânt al Enet, Cristina Gavrilă.
În urma demersurilor făcute, Consiliul Local Focșani a aprobat nu de mult o nouă mărire de capital social de 1.400.000 lei, iar Enet a emis patru bilete la ordin, din care trei girate de către Primăria Focșani, în valoare totală de 9.485.100 lei.
„Asigurăm clienții societății noastre că vom furniza agent termic pentru încălzirea locuințelor, în sezonul rece 2013 – 2014, dar în același timp facem un nou apel către utilizatorii care înregistrează debite, să achite datoriile, pentru a putea păstra continuitatea în furnizarea agentului termic“, a mai completat Cristina Gavrilă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.