Începe bătălia pentru Focșani: Resmeriță candidatul PNL pentru scaunul de primar! Invitație pentru o dreaptă unită la alegerile locale!!

* Omul de afaceri Valentin RESMERIȚĂ, patronul firmei METALE INTERNAȚIONAL a fost prezentat astăzi drept candidatul PNL pentru funcția de primar al Focșaniului la alegerile locale din acest an urmând a se înfrunta cu actualul primar PSD, Cristi MISĂILĂ * Anunțul a fost făcut de către președinții organizațiilor PNL Vrancea – Cătălin TOMA și Focșani – Nicu TĂNASE * „Am făcut anumite cercetări și dorim ca acestui proiect să se alăture toate forțele și organizațiile care cred în dreapta. Nu-i o chestie doar de electoratul PNL. Poți să ai plăcerea să fii susținut inclusiv din tabăra adversă de anumite persoane. Pentru asta noi trebuie să găsim, persoana care să adune și să poată oferi toată această șansă“, a afirmat președintele PNL Vrancea, Cătălin TOMA * „La nivelul județului Vrancea nu s-a făcut alianța PNL-PSD așa cum și-au dorit unii“, a mai adăugat TOMA * Un candidat AUR de același calibru poate schimba orice calcul politic *

„Începând de astăzi demarăm o campanie la nivelul județului Vrancea, campanie care se numește Oameni de ispravă. Considerăm că PNL Vrancea are datoria de a găsi
și de a promova oameni de ispravă pentru tot ce înseamnă administrația publică locală și centrală. Suntem astăzi în situația în care vom discuta despre Focșani, începem cu municipiul Focșani și am deosebita plăcere să avem astăzi alături de noi un antreprenor de succer, un om care, începând de astăzi, dorește să se alăture acestei echipe a PNL Focșani. Nu vă ascumdem că am avut discuții cu dumnealui de foarte mult timp, de-a lungul anul trecut. Intenția dumnealui este clară de a se implica în viața acestui frumos municipiu în care, la momentul acesta, sunt foate multe neajunsuri, foarte multe nemulțumiri. Domnul Resmeriță va demara un proiect în așa fel încât, prin PNL, prin tot ceea ce înseamnă principii liberale, administrație liberală, modele de succes din administrația liberală atât la nivel de județ cât și național să redăm Focșaniului farmecul de altă dată “, a declarat președintele PNL Vrancea, Cătălin TOMA.

„De ce m-am hotărât să fac acest pas acum? Vedeți și dumneavoastră cum arată și în ce direcție se îndreaptă orașul. Vreau să pune bazele unei administrații liberale care să schimbe direcția în care a luat-o Focșaniul. Mi-aș dori foarte mult să se schimbe puțin mentalitatea celor din administrația locală, să reușim să fim parteneri cu cetățenii. Eu mi-am petrecut mai mult de jumătate din viață în Focsani. Toată munca mea eu am investit-o aici! Nu pot să iau tot ce am construit aici și să plec. Așa că am decis să pun umărul la dezvoltarea reală a orașului și să-i redăm strălucirea de altă dată. “, a afirmat candidatul PNL la primăria municipiului Focșani, Valentin RESMERIȚĂ.

* Invitație pentru o dreaptă unită în bătălia pentru Focșani *

Președintele PNL Vrancea, Cătălin TOMA a lansat practic o invitație celorlalte partide de dreapta cu diferite ponderi electorale în județ, să se alăture proiectului prezentat astăzi. Îndemnul este pentru alianța USR, PMP, Forța Dreptei care poate contribui decisiv la schimbarea administrației în Focșani. Valentin RESMERIȚĂ are certe legături cu această alianță, în special cu cei de la Forța Dreptei, așa că această candidatură poate fi considerată singura posibilă care să pună de aceeași parte a baricadei toate partidele de dreapta.
Deocamdată nu există o decizie formală în acest sens dar este posibil ca nici să nu existe dar este cert că Valentin RESMERIȚĂ va fi sprijinit, de facto, de toată suflarea de dreapta din Focșani. Aceasta ar fi singura șansă posibilă pentru PNL să-l debarce pe actualul primar PSD, Cristi MISĂILĂ care, cel mai probabil, va candida pentru un nou mandat. Lucrurile se vor complica pentru Cristi MISĂILĂ dar și pentru Valentin RESMERIȚĂ dacă AUR va intra în bătălia pentru Focșani cu un candidat puternic, care poate lua voturi din ambele părți.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.