Începe programul Litoralul pentru toți – Carnavalul de la Mamaia atinge sâmbătă cote maxime!!!

Daca va cumparati un bilet de vacanta intre 02 septembrie si 1 octombrie, puteti beneficia de 6 nopti de cazare pe litoral, la cele mai mici preturi si de un voucher de atractii (intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea).

Tarifele pentru aceasta editie (02.09 – 01.10. 2012 – sejur 6 nopti/persoana) au ramas nemodificate fata de editia precedenta, si pornesc de la:

549 lei – Hotel 5 * cu mic dejun 
439 lei – Hotel 4* cu mic dejun 
379 lei – Hotel 3* cu mic dejun 
279 lei – Hotel 2* cu mic dejun 
240 lei – Hotel 3* fara mic dejun
209 lei – Hotel 2* fara mic dejun
179 lei – Hotel 1* fara mic dejun

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. 

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti / persoana pornesc de la:

695 lei : Hotel 3*
795 lei : Hotel 4*
895 lei : Hotel 5*

Asa cum s-a procedat de fiecare data, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un voucher de atractii (intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din Constanta: Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie). Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizitionarea pachetului turistic, de la orice agentie A.N.A.T. din tara. Programul Litoralul pentru toti se afla la cea de-a 11 editie, fiind un program in care patronatele hoteliere si cel al agentilor de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor pe Litoralul Romanesc si in perioada de extrasezon. In prezent sunt inscrise in program 40 de hoteluri cu peste 3500 de locuri dedicate programului. Prognoza meteo este favorabila pentru toata perioada in care se va desfasura acest program. Biletul de vacanta poate fi cumparat numai cu plata integrala, prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT din tara.
Carnavalul de la Mamaia, atracție de maxim interes pentru turiști!

Seara de sambata se anunta una de vis pe litoral. Carnavalul din Mamaia promite sa incinga atmosfera la cote maxime, desi vor lipsi celebrele scoli de samba de la Rio.

Turistii aflati in acest weekend pe litoral vor avea ocazia sa vada care alegorice sclipitoare, zeci de fete frumoase, animatori si DJ, laolalta cu o explozie de culoare si veselie. Primarul Constanței Radu Mazare va defila la parada intr-o costumatie inca tinuta la secret. Startul carnavalului va fi dat in parcarea de la Acqua Magic, carele alegorice ale celor mai renumite cluburi din Mamaia urmand a pleca in defilare de la ora 19.30. Finalul va fi la Cazinoul din Mamaia, iar patronii cluburilor promit ca ce am vazut pana acum a fost doar incalzirea pentru ziua cea mare, adica pentru sambata seara. Cele mai aplaudate, mai stralucitoare si mai zgomotoase care alegorice vor fi premiate de primarul Radu Mazare si de echipa Fashion TV, iar notele vor fi date de chiar de turisti.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.