Întâlnirea Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor privind programul ”Școala altfel”

În perioada 9 – 12 februarie 2012,  are loc la Gheorgheni, județul Harghita, Conferința națională a reprezentanților Consiliului Național al Elevilor, prima dintr-o serie care are ca temă programul național ”Școala altfel”.

Evenimentul va debuta cu deschiderea oficială a conferinței naționale la care vor participa Romeo Moșoiu, consilier al ministrului Educației, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Harghita, dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Întâlnirea de lucru a membrilor Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor se dorește a fi una eficientă, având ca subiect central de discuție parteneriatul Consiliul Național al Elevilor – Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Pe parcursul a două săptămâni, Consiliile Județene ale Elevilor din întreaga țară au centralizat activitățile propuse spre desfășurare în fiecare unitate de învățământ în săptămâna 2-6 aprile, urmând ca în cadrul acestei conferințe să se elaboreze centralizarea la nivel național și înaintarea către Minister Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Un alt punct din agenda de lucru îl reprezintă întocmirea și finalizarea documentelor suport, parte integrantă a strategiei de dezvoltare organizațională a Consiliului Național al Elevilor, adoptată în plenul Adunării Generale de la Târgu-Mureș.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.