Ion ȘTEFAN a făcut plângere penală împortiva unor foști colegi din PNL!

Plângerea penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, îi vizează pe foștii săi colegi din PNL – Cristian BĂLOSU, Claudiu MATEI și Marian CORCOZ *

Deputatul Ion ȘTEFAN spune că, împreună cu prefectul Nicușor HALICI, a fost acuzat că ar fi intervenit în favoarea unor persoane pe lângă funcționarii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Vrancea.

„Neg că aș fi făcut așa ceva. Nu am avut nicio vizită, nicio convorbite telefonică, nicio implicare niciodată pentru nimeni în a-l sprijini pe șeful acestei instituții în județul Vrancea, în România. În această instituție nu am nici cea mai mică implicare și nici o legătură. Drept urmare, astăzi am înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani o plângerea penală prin care cer organelor abilitate să verifice aceste fapte, acuze, fapte de corupție“, a declarat Ion ȘTEFAN.

De asemenea deputatul partidului Forța Dreptei spune că ar fi fost amenințat cu moartea prin intermediul unui mesaj expediat de pe un telefon cu identitate cunoscută. Potrivit acestuia cei care sunt implicați în această chestiune ar fi foștii săi colegi de partid, consilierii județeni Claudiu MATEI, Cristian BOLOSU și Marian CORCOZ. „Mesajul l-am primit pe data de 29 decembrie 2022 de la MATEI Marian Claudiu, în numele lui Marian CORCOZ și Cristinel BĂLOSU. Odată cu plângerea am depus toate aceste materiale probatorii. Cristinel Neagu sau cum îl cheamă spune că are și înregistrări, că are tot ceea ce ar putea demonstra că sunt implicat în aceast fapt de corupție. Eu m-am prezentat la Parchet am făcut această plângere și doresc să se cerceteze aceste aspecte, să se facă lumină în acest caz“, a mai adăugat Ion ȘTEFAN.

* BĂLOSU: „„Domnul Ion Ștefan a devenit irelevant politic“ *

Consilierul județean Cristian BĂLOSU, unul dintre cei vizați de plângerea penală a ieșit la contra-atac și a spus că fostul său coleg caută subiecte doar pentru a fi preluat de mass-media. „Domnul Ion Ștefan a devenit irelevant politic și, în consecință, caută subiecte spectaculoase din categoria „senzațional” pentru a putea fi preluat de media. Eu sunt un biet consilier județean, vă dați seama cam la ce nivel de disperare politică a ajuns dacă se folosește de un conflict imaginar pe Facebook cu mine, doar să mai audă oamenii numele lui prin Focșani! Mi-e și rușine de rușinea lui să comentez așa ceva. În primă fază m-am amuzat când am auzit, după care m-am întristat puțin că e, totuși, păcat de el că a ajuns așa“, spune Cristian BĂLOSU.

Până la această oră nu există alte opinii legate de cele reclamate de Ion ȘTEFAN, din partea lui Claudiu MATEI și Marian CORCOZ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.