Jandarmii vrânceni la Școala Duiliu Zamfirescu!

* Astăzi, 4 mai a.c., jandarmii vrânceni, alături de polițiști de prevenire au fost prezenți la Școala Gimnazială ,,Duiliu Zamfirescu” din Municipiul Focșani, unde au desfășurat activități de prevenire și informare cu peste 600 de elevi *

În timpul întâlnirii, tinerii au aflat de la jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale, de ce este important să nu apeleze la violență pentru rezolvarea conflictelor și cum poate fi evitat fenomenul bullying. Tema prezentată de polițiști a vizat consumul de substanțe psihoactive, fiind prezentate și efectele consumului acestora. Copiii au fost interesați și de modul în care pot semnala și acționa în cazul în care sunt martori sau victime în diferite situații.
Elevii au vizitat standurile cu materiale de intervenție, tehnică de comunicații, precum și autospecialele din dotarea jandarmilor vrânceni.
Activitățile de acest gen vor continua pe tot parcursul anului școlar, siguranța elevilor în școli reprezentând o prioritate a jandarmilor vrânceni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.