Lansare de carte eveniment: Vieți de poveste – autori Laura Breană și Auraș Șelaru

Jurnaliștii Monitorului de Vrancea, Laura Breană și Auraș Șelaru și-au lansat ieri volumul de proză și fotografie Vieți de poveste. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Duiliu Zamfirescu din Focșani, sala pusă la dispoziție fiind prea mică pentru mulțimea de persoane care au participat la eveniment.

Jurnalistul Carmen Avram, de la Antena 3 – cea care a și prefațat lucrarea, profesorul de Limba și Literatura Română Maria Lupu, directorul Monitorul de Vrancea – Corina trifan, redactorul șef al Ziarului de Vrancea – Silvia Vrânceanu, solista de muzică populară Maria Murgoci, directorul DGASPC Vrancea – Daniela Nicolaș, directorul Bibliotecii Județene – Teodora Fîntînaru, Rodica Davidean – Crucea Roşie Vrancea, Elena Smighelinschi – Filiala Vrancea a Asociaţiei Nevăzătorilor din România au participat la eveniment primari, actori ai Teatrului Municipal, profesori, colegi de breaslă și iubitori de carte au ținut să fie alături de cei doi autori, vizibil emoționați.
“Aş fi scris eu o astfel de carte înaintea Laurei dar ea a fost şi mai talentată şi mai rapidă şi o felicit pentru rezultatul obținut. Am citit poveştile ei și pot să vă spun că mi s-au părut o combinaţie unică între autenticul românesc şi cel american. Am citit în «Vieţi de Poveste» despre personaje pe care mi-aş fi dorit să le facem noi mai întâi cunoscute. Nu pot simţi decât invidie pozitivă şi sper să ne ajute să ajungem şi noi la unele dintre personajele acestea. Mi-ar plăcea să le auzim graiul molcom, să le urmărim emoţia pe faţă şi să le spunem povestea prin imagini. Mi-aş dori foarte tare să colaborăm, e o onoare că ne-aţi invitat şi vă felicităm din inimă” au afirmat Carmen Avram, care a fost prezentă în sala Bibliotecii Județene prin intermediul Skype.
Redacția ziarului Milcovul.ro felicită autorii, salută apariția unui volum care ilustrează aspecte pline de autentic din viața de zi și sperăm că cei doi colegi ai noștri nu se vor opri aici, mai alesc că această colaborare a celor doi a arătat că fiecare dintre ei este înzestrat cu un har care nu trebuie să se piardă: iubirea aproapelui!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.