Liviu Macovei candidează ca independent pentru primăria Focșani!

  • Fostul președinte al USR Focșani și-a anunțat astăzi candidatura pentru fotoliul de primar al mun. Focșani * Liviu Macovei și-a anunțat decizia într-o conferință de presă, la mai puțin de trei săptămâni de la suspendarea sa din USR *

Cum era de așteptat alături de Liviu Macovei se vor afla toți cei suspendați din USR în ședința de pe 5 februarie. Proaspătul candidat a negat zvonurile care îl dădeau drept candidat la aceeași funcție din partea altor partide dar nu a înlăturat posibilitatea de a participa la o eventuală alianță a dreptei pentru a câștiga Focșaniul.

“Am deja o echipă, care creşte de la o zi la alta, o echipă care trebuie să se regăsească în Consiliul Local al municipiului Focşani. Având în vedere că nu este timp suficient pentru iniţierea unei platforme locale va trebui să evaluăm o eventuală colaborare cu cele deja existente, pentru că vreau să am echipa alături de mine”, a declarat Liviu Macovei. Până la această oră Liviu Macovei este singurul candidat cert la funcția de primar al Focșaniului.


Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.