Lovitură de teatru în Fotbalul vrâncean – Prosport 2009 joacă în județul Bacău!

* Şcoala de Fotbal Prosport Focşani va participa din acest sezon în campionatul organizat de AJF Bacău *Duminică, Prosport Focşani va juca în prima etapă la Moineşti, cu echipele Clubului Sportiv Municipal din localitate la nivelul gruelor 1996-1997, 1998- 1999, 2000 -2001 *

Colectivul tehnic al Şcolii de Fotbal Prosport va face deplasarea la Moineşti cu 50 de copii, Prosport urmând să joace la nivelul grupelor 1996-1997, 1998-1999, 2000 şi 2001. Micuții fotbaliști din Focșani se vor ântâlni în fiecare sfârşit de săptămână cu grupele de juniori de la FCM Bacău, CSM Moineşti, Aerostar Bacău, FCM Oneşti, AS FCM Bacău, Rafinăria Dărmăneşti, AS Borzeşti, AS Comăneşti, AS Letea Bacău, Siretul Bacău, AS Hemeiuşi, Sportul Răcăciuni, AS Nicolae Bălcescu  şi AS Târgu Ocna.

“Am ales ca din acest an sportivii noştri să participe într-un campionat puternic. Dacă la grupele 2000 şi 2001, campionatul se întinde pe durata a 12 runde, pentru cei născuţi în anii 1996, 1997, 1998 şi 1999, campionatul are 24 de etape. Am fost primiţi foarte bine de cei de la AJF Bacău şi am acceptat pe loc oferta competiţională a lor”, se spune în comunicatul clubului Prosport. Colectivul tehnic al Prosport Focşani este convins că participarea în asemenea competiţii de valoare va aduce un plus şi pentru fotbalul vrâncean. “Vrem să formăm pentru judeţul Vrancea fotbalişti de calitate într-o competiţie solidă, cu adversari redutabili. Acesta este un pas înainte pentru elevii şcolii noastre şi nu vrem decât să ne măsurăm forţele cu cluburi care au o organizare superioară celor din Vrancea. Este spre binele fotbalului din judeţul nostru. Aşa cum echipele de volei, handbal, futsal şi baschet din Focşani se înfruntă în fiecare final de săptămână cu nume importante din sportul românesc, asta îşi doreşte şi Şcoala de  Fotbal Prosport. Suntem convinşi că pasul pe care îl facem este unul care va aduce un plus de valoare fotbalului din judeţul Vrancea”, afirmă tehnicienii clubului.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.