Lovitură de teatru la PD-L: Filimon numit preşedinte interimar la Focşani în locul Ralucăi Ioan!!!!

Biroul Permanent Județean al Partidului Democrat Vrancea, întrunit în ședința din data de 4 ianuarie 2014, l-a desemnat pe Ionuț Filimon președinte interimar la organizația municipală a PDL Focșani.

Președintele interimar a fost mandatat să constituie un nou Birou Permanent Local și să demareze procedurile în vederea organizării alegerilor pentru conducerea PDL Focșani.
“Există semnale că, deputatul Florin Secară și Raluca Ioan vor migra la Mișcarea Populară. Este de notorietate faptul că actualul președinte al Mișcării Populare Vrancea a fost pus în funcție la propunerea lui Secară și că nu ia nici o decizie fără să-l consulte. De fapt, Florin Secară este președintele Mișcării Populare la Vrancea. În urmă cu câteva luni, mai mulți șefi de organizații de-ai nostril au fost convocați la o întâlnire, unde Florin Secară le-a propus să treacă în bloc, alături de el, la Mișcarea Populară. A fost refuzat. Florin Secară și Raluca Ioan vor să ajungă la conducerea PDL Vrancea pentru ca atunci când vor pleca să dea o lovitură de imagine partidului”, a afirmat unul dintre liderii PD-L pe pagina sa de Facebook.
Decizia a fost luată după ce un număr insemnat de membri ai Biroului Permanent Municipal si-au anuntat demisiile din funcțiile detinute. Este de aşteptat ca Raluca Ioan să nu renunţe fără luptă ea declarându-şi deja opoziţia faţă de intenţiile conducerii judeţene a organizaţiei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.