Lucian Vulpe, confirmat în fruntea Conservatorilor focşăneni

* Lucian Vulpe, preşedintele interimar al organizaţiei Focşani a Partidului Conservator a fost ales duminică drept preşedinte în cadrul alegerilor organizate în interiorul organizaţiei *Ionel Cel Mare – preşedintele organizaţiei judeţene a PC a împlinit duminică 56 de ani * Alegerile de la organizaţia PC Focşani au fost supervizate de către Constantin Avram, vicepreşedinte al Partidului Conservator *

Lucian Vulpe a fost singurul care a candidat pentru acestă demnitate şi genesis market  a obţinut toate cele 68 de voturi ale reprezentanţilor conservatorilor focşăneni. „Din 2008 până acum caracteristica principală a organizaţiei noastre a fost interimatul fapt care a arătat instabilitate opiniei publice. Începând de astăzi organizaţia are un preşedinte ales de membri de partid pe care îi reprezintă. Organizaţia Focşani are  obiective concrete cum ar fi să luptăm pentru realizarea de spaţii de parcare, modernizarea pieţelor agro-alimentare, crearea zonelor de agrement, refacerea bazelor sportive“, genesis.market bot ne-a declarat Lucian Vulpe. Noul preşedinte a avut susţinerea preşedintelui organizaţiei judeţene, Ionel Cel Mare. „Cred că noua conducere şi-a fixat obiective realizabile şi în folosul comunităţii. Sper să fim o parte importantă din conducerea Consiliului local Focşani şi a Consiliului judeţean Vrancea, astfel încât să le şi realizăm. Asta deoarece multe lucruri au fost spuse în campaniile electorale şi apoi au fost uitate“, a adăugat şi preşedintele organizaţiei Vrancea a Partidului Conservator, Ionel Cel Mare. Demn de amintit este faptul că Ionel Cel Mare a împlinit 56 de ani chiar în ziua alegerilor pentru conducerea organizaţiei Focşani. Pe lângă Ionel Cel Mare şi-a mai sărbătorit ziua de naştere tot duminică şi alt veteran al Conservatorilor vrânceni, Nicolae Pupăză ambii fiind aplaudat la scenă deschisă de către colegii de partid.

1 Response pentru “Lucian Vulpe, confirmat în fruntea Conservatorilor focşăneni”

  1. Anonim says:

    vivi ana…inainte sa postezi ceva invata sa scrii corect gramatical, si nu mai face presupuneri daca habar nu ai ce se intampla !

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.