Lucrări în grafic la secțiile de Psihiatrie și Dermatologie a Spitalului Județean Sf. PANTELIMON

Consiliul Județean Vrancea are în derulare proiectul „Reabilitare energetică şi lucrări conexe Spitalul Judeţean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focşani, Secţia Psihiatrie şi Boli infecţioase şi Secţia Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie”, iar lucrările sunt într-un stadiu avansat de execuție, mai exact 53%. „Sperăm ca până la sfârșitul anului această investiție extrem de importantă pentru spitalul județean și pentru comunitatea vrânceană să fie finalizată. În perioada următoare voi merge pe teren să vedem lucrurile așa cum sunt și să aratăm că în Vrancea se lucrează pentru comunitatea din care cu toții facem parte. Construirea unui nou spital este extrem de importantă și vom face toate demersurile în acest sens“, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA.

Ordinul de începere a lucrărilor și a prestării serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului pentru imobilul C1 (Secţia Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie) a fost dat pe 29 noiembrie 2022, valoarea totală a proiectului depășind 12 milioane lei. Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020, axa prioritară 3 reabilitare clădiri publice și prevede reabilitare termică și consolidarea celor două clădiri.

În urma reabilitării și modernizării acestor secții ale Spitalului, atât pacienții, cât și personalul medical vor beneficia de condiții mult îmbunătățite de tratament, de confort și siguranță.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.