Mesajul președintelui CJ Vrancea, Cătălin TOMA cu ocazia împlinirii a 20 de ani de Protecția Consumatorilor

Vă felicit pentru activitatea derulată de Asociația InfoCons în acești ani, care a contribuit în mod semnificativ la „o9atitudine”, mai activă, conștientă și responsabilă din partea noastră, a tuturor.

Consumul de servicii, inclusiv servicii publice, este poate la fel de important ca și consumul de produse, de aceea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Vrancea, încurajez și susțin oferirea de servicii publice de calitate cetățenilor, printr-o atitudine deschisă și transparentă față de oameni.

Unul dintre proiectele pe care le derulăm în acest moment în cadrul instituției este „Sistem de management al calității și performanței implementat la nivelul Consiliului Județean Vrancea”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă. Proiectul are scopul de a susține schimbarea în vederea obținerii de performanță, îmbunătățire a modului de realizare a activităților și de prestare a serviciilor publice de către personalul instituției. Dorim să oferim servicii de calitate, care să răspundă nevoilor cetățenilor și depunem eforturi în acest sens.

Protejarea intereselor consumatorilor reprezintă o misiune la a cărei îndeplinire trebuie să concure toate instituțiile: consumatorii trebuie să fie responsabilizaţi, sprijiniţi şi încurajaţi să facă alegeri durabile şi sănătoase.

Cu ocazia sărbătoririi a 20 ani de activitate a Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și de ”o9atitudine”, vă urez mult succes în activitatea viitoare de sprijinire a consumatorilor și de promovare a drepturilor acestora.

Un mod de consum conștient și echilibrat ne conduce la un stil de viață mai sănătos. Un consumator informat este un consumator protejat și respectat!

La mulți ani!

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.