Multe înscrieri la concursul „Cel mai frumos spatiu verde din jurul școlii“

* După etapa de înscriere a școlilor generale, liceelor și colegiilor naționale din oraș la concursul „Cel mai frumos spatiu verde din jurul școlii”, 14 unități de învățământ și-au anunțat participarea la competiția organizată de Primăria Municipiului Focșani *

Premiile concursului, în valoare de 20.000 lei, sunt următoarele:
Premiul I- o excursie de 2 zile (transportul, cazarea și cele 3 mese sunt incluse în premiu);
Premiul al II-lea – o excursie de 1 zi la Mausoleele Mărășești și Mărăști (transportul și masa de prânz sunt incluse);
Premiul al III-lea – acces gratuit la o piesă de teatru pusă în scenă de artiștii Teatrului Municipal ”Maior Ghe. Pastia” Focșani.
Până pe data de 20 mai 2023, unitățile școlare înscrise la concurs vor amenaja și îngriji spațiul verde aferent, urmând ca până pe 22 mai 2023, cel târziu la ora 23.59, acestea vor transmise un e-mail cu 4 poze (2 înainte de începerea amenajării spațiului verde și 2 poze după).
Ulterior, imaginile înscrise la concurs vor fi afișate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, începând cu data de 23 mai 2023, ora 12.00 până pe data de 30 mai 2023.
Numărul de like-uri va conta în proporție de 50%, restul de 50% fiind obținut în baza notelor date de membrii juriului. Voturile (like-uri) luate în calcul vor fi cele date pentru postare, nu pentru fiecare fotografie în parte.
Ultima etapă a concursului va avea loc pe data de 31 mai 2023, când membrii juriului vor dezbate și vor stabili clasamentul final al acestui concurs, iar rezultatul va fi anunțat a doua zi, în cadrul manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Focșani cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Ediția 2023.
Fiecare echipă este formată din 20 de elevi și 2 profesori coordonatori. Echipele înscrise vor reprezenta următoarele instituții de învățământ:
Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga”;
Școala Gimnazială ”Ion Basgan”;
Școala Gimnazială ”Oana Diana Renea”;
Școala Gimnazială ”Anghel Saligny”;
Școala Gimnazială ”Adrian Păunescu”;
Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare”;
Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau”;
Colegiul Tehnic ”Ion Mincu”;
Colegiul Tehnic ”Valeriu D. Cotea”;
Liceul cu Program Sportiv;
Colegiul Economic ”Mihail Kogălniceanu”;
Colegiul Tehnic Auto ”Traian Vuia”;
Colegiul Tehnic ” Gheorghe Asachi”;
Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Elena Doamna”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.