NINSOAREA A REÎNCEPUT – Vrancea în stare de alertă de luni până marţi!

* Ninsoarea a reînceput la Focşani, Becali lucrează la Dumitreşti * Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a aprobat starea de alerta pentru judetul Vrancea * Marian Oprişan a cerut, din nou, demiterea Lucicăi Chiper – şefa de la drumuri naţionale Vrancea * În judeţ sunt izolate 30 de localităţi *Cristina Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea: “În judeţul nostru au fost efectuate 28 de zboruri cu elicopterul care au salvat 38 de persoane” * Acum în judeţ lucrează 94 de utilaje urmând ca până luni dimineaţă numărul lor să ajungă la 145 *

Starea de alertă în judeţul Vrancea intră în vigoare luni la ora 12,00, şi este valabilă până marţi la ora 14,00. “Ministrul Administraţiei şi Internelor a aprobat starea de alertă pentru judeţul Vrancea începând de luni de la ora 12 până marţi la ora 14. Dupa această perioadă va fi reanalizată menţinerea stării de alertă”, a declarat Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al MAI. Potrivit lui Militaru starea de alertă este o procedură de urgenţă care se activează la solicitarea prefectului, care este şi şef al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

* Oprişan cere, din nou, demiterea Lucicăi Chiper *

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan a cerut primului ministru, din nou, duminică seară demiterea Lucicăi Chiper – şefa de la secţia Vrancea a Drumurilor Naţionale. “Cer din nou, public, primului ministru Mihai Răzvan Ungureanu demiterea Lucicăi Chiper pentru că, nici până la această oră nu a prezentat lista utilajelor disponibile. În Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă am aprobat statutul utilajelor şi s-a stabilit ca până luni dimineaţă să avem în Vrancea 145 de utilaje care să acţioneze, în prezent fiind 95. Până mâine seară toate localităţile vor fi deblocate şi pot să vă spun că suntem pregătiţi să scoate oamenii din case şi în zilele ce vor urma”, a declarat Marian Oprişan.

* Liberalii au început şi ei strîngerea de ajutoare *

“Având în vedere situaţia deosebit de gravă în care se află multe localităţi ale judeţului nostru şi zeci de mii de cetăţeni, situaţie datorată cantităţilor imense de zăpadă care au izolat pur şi simplu aceste comunităţi locale, este necesar sprijinul tuturor semenilor noştri, pentru ca viaţa în aceste locuri să revină la normal. Filiala Vrancea şi Organizaţia Focşani ale Partidului Naţional Liberal solicită membrilor şi simpatizanţilor săi, dar şi altor cetăţeni, care înţeleg să întindă o mână de ajutor, semenilor lor aflaţi la nevoi, să participe la această campanie de strângere de alimente neperisabile. Această campanie de colectare se desfăşoară la sediul judeţean al PNL Vrancea, din municipiul Focşani, bd. Independenţei, nr. 8, de unde se pot primi şi relaţii suplimentare, la telefon 0237.222.963”, ne-a spus Nini Săpunaru, preşedintele PNL Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.