Parlamentarii PSD propun reglementări privind pădurile retrocedate!!!

Vicepreședintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, deputatul Ciprian Nica a mediat, joi, la Palatul Parlamentului seminarul ”Inovarea în sectorul justiției: Servicii de Outsourcing”. Acest eveniment a avut ca temă ”Explorarea parteneriatului public- privat” și a fost organizat de către companiile CGL, cu sprijinul Ambasadei SUA la București, și în parteneriat cu Ministerul Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor.
Seminarul a avut în prim plan rolul parteneriatelor public-privat, modele de astfel de parteneriate și experiența recentă a unor astfel de colaborări.
La eveniment au participat ministrul justiției, domnul Robert-Marius Cazanciuc și directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), domnul Cătălin Bejan.
Deputatul PSD, Ciprian Nica consideră că dezbaterea de joi poate duce la îmbunătățirea proiectului de lege privind parteneriatul public privat, în sensul oferirii unui cadru legislativ mai bun.
De altfel, deputatul Ciprian Nica a arătat faptul că este nevoie de reglementări mai bune, nu doar în ceea ce privește parteneriatul public-privat ci și în ceea ce privește retrocedările, în special în zonele forestiere.
“Comisia Juridică a avizat o propunere de reglementare, formulată de parlamentarii PSD de Vrancea, în ceea ce privește retrocedările forestiere. Am propus ca în toate pădurile care urmează să fie retrocedate să nu se mai facă exploatații silvice. Sper că această propunere să treacă și în plen”, este de părere parlamentarul PSD de Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.