Peste 300 de persoane la constituirea organizației AUR Nereju!!!

* George SIMION, președintele AUR, George BADIU, președintele organizației Vrancea și Marian CUCȘA, președintele Partidului Republican din România au fost prezenți la eveniment * Ion CĂLUEAN a fost ales președinte al organizației AUR Nereju * George SIMION a primit în dar o mască tradițională *

„Astăzi, 12 februarie 2023, a fost o zi de mare sărbătoare pentru Organizația Județeană Vrancea a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Președintele George Simion a participat în comuna Nereju la constituirea organizației locale a partidului, alături de președintele organizației județene Vrancea, deputatul Georgel Badiu, de Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România și de numeroși vrânceni.

            Au participat peste 300 de persoane din zona montană a județului Vrancea și din alte localități vrâncene.

            Președintele George Simion a abordat, alături de cei prezenți, problema tăierilor ilegale de arbori de către firmele austriece din România și trimiterea la export a buștenilor neprelucrați.

            A fost abordată și problema sprijinirii întreprinzătorilor locali care nu se pot dezvolta din cauza acaparării agresive a pieței de către companiile străine.

            Reamintim că valorile asumate de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor sunt:

            ● Credința creștină. Creștinismul este fundament al civilizației europene și izvor de sănătate morală. Libertatea și demnitatea persoanei sunt de neconceput în absența legii morale, care este conținută în învățătura de credință. Credința creștină este pentru noi îndreptar pentru o viață socială mai bună și cale de salvare sufletească.

            ● Libertatea. Libertatea este cel mai de preț dar al lui Dumnezeu pentru om și se cuvine apărată și păstrată. Libertatea de gândire, de credință, de exprimare, de asociere, de mișcare, de inițiativă și libertatea economică sunt esențiale într-o democrație.

            ● Familia. Familia este baza oricărei societăți sănătoase și viabile. De aceea, este vital ca societatea să stimuleze constituirea de familii, să sprijine și să apere familia. Membrii unei familii au o legătură de sânge, dar şi una de ordin spiritual, integrată în unitatea complexă a neamului.

            ● Națiunea. Naţiunea, naţionalitatea, naţionalul ţin de o realitate obiectivă, de un dat al firii. Iubirea de neam este firească și se exprimă prin păzirea şi afirmarea creatoare a fiinţei şi geniului naţional, precum şi printr-un efort conştient de armonizare cu celelalte neamuri, în concertul universal al omenirii. Națiunea este comunitatea tuturor celor care au o limbă, o cultură și o istorie comună, indiferent că se regăsesc între granițele aceluiași stat sau nu.

            Idealul național este reunificarea tuturor teritoriilor care aparțin comunităților românești istorice“.

Comunicat de presă al DEPARTAMENTULUI DE COMUNICARE ȘI RELAȚII PUBLICE AUR VRANCEA

1 Response pentru “Peste 300 de persoane la constituirea organizației AUR Nereju!!!”

  1. Cristea Bogdan Constantin says:

    Împreună mergem până la capăt.
    #DreptatePentruVrancea

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.