Podul de cărți la Biblioteca Județeană!

* ”Podul de Cărți”, proiect derulat de Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii – 15 februarie 2024 * Peste 750 de volume vor fi oferite de Biblioteca Județeană comunității vrâncene în zilele de 14 și 15 februarie 2024, care marchează Ziua Internațională a Donației de carte și Ziua Națională a Lecturii *

Sutele de cărți, în majoritate noi, au fost oferite și aduse la sediile bibliotecii de personalități și instituții marcante ale comunității, care s-au alăturat proiectului „Podul de Cărți”. Cărțile donate vor fi oferite bibliotecilor liceelor din Vrancea, unor biblioteci școlare, grădinițe, instituții pentru copii și vârstnici, dar vor fi oferite și publicului larg în spații neconvenționale – parcurile orașului, Gară, mijloace de transport în comun, stații de autobuz, Piațeta Teatrului.
Proiectul „Podul de Cărți” va ajunge și la bibliotecile județene din Brăila, Galați, Buzău și Vaslui, unde vor fi trimise cărți și lucrări mai ample privind istoria și cultura Județului Vrancea. O parte importantă a proiectului o reprezintă donația a 34 de volume plus un Index, în ediție cartonată, privitoare la istoria și civilizația lumii, care vor ajunge în rafturile Bibliotecii „Ștefan cel Mare și Sfânt” de la Chișinău.
„Mulțumim tuturor donatorilor pentru generozitate și implicare în acest proiect prin care Biblioteca își propune să sensibilizeze opinia publică privind importanța lecturii, a cărții și a bibliotecii în comunitate“, spun bibliotecarii vrânceni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.