Poștașul inimii vine de Ziua Îndrăgostiților!

* Zilele acestea, în liceele și colegiile din Focșani se derulează proiectul „Poștașul Inimii” *Prin această inițiativă a Consiliului Local al Tinerilor din Municipiul Focșani, elevii sunt invitați să transmită scrisori de dragoste către persoana iubită pentru a ajunge la aceasta chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2024 * Proiectul se adresează doar elevilor claselor IX – XII din colegiile și liceele municipiului Focșani *

Proiectul „Poștașul Inimii” este organizat de Consiliul Local al Tinerilor Focșani și are ca obiectiv interacțiunea între tinerii adolescenți prin intermediul scrisorilor de dragoste, dezvoltarea abilităților creative ale acestora precum și depășirea limitelor personale prin exprimarea sinceră a sentimentelor. Proiectul are drept scop apropierea tinerilor prin modul cel mai vechi de comunicare, scrisoarea.
Prin acest proiect, tinerii sunt îndemnați să își împărtășească sentimentele și afecțiunea față de persoanele importante din viața lor.
Scrisorile pot fi depuse în urnele din holul fiecărei unități de învățământ, liceu sau colegiu, timp de trei zile, în intervalul 6 – 9 februarie 2024.
Pe scrisoare trebuie să fie scris numele complet al destinatarului, colegiul/liceul precum și clasa.
În urne sunt permise doar plicuri personalizate cu sigla Consiliului Local al Tinerilor și numele proiectului „Poștașul Inimii”. În cazul în care acestea nu corespund cerințelor mai sus amintite, scrisorile nu vor fi transmise persoanei căreia i se adresează mesajul de dragoste.
Scrisorile vor fi preluate de către tinerii din Consiliul Local al Tinerilor și de către voluntari care le vor sorta în perioada 10-11 februarie. Scrisorile vor fi înmânate destinatarilor de către reprezentanții Consiliului Local al Tinerilor și voluntari în perioada 13-14 februarie.
Proiectul, aflat deja la cea de-a VI-a ediție, a fost aprobat în Consiliul Local Focșani, iar tinerii focșăneni au beneficiat de tot suportul logistic oferit de colegii din Primăria Municipiului Focșani, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată la acțiunile inițiate de ei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.