PP-DD: Bâcu cere demisia lui Valter Popescu de la ENET!!!

* Președintele PP-DD Focșani, Aurel Bâcu, cere demisia directorului general al ENET SA, cu doar câteva ore înainte de ședința Consiliului Local Focșani de astăzi * În opinia lui Aurel Bâcu focşănenii plătesc mult prea mult pentru căldura şi apa caldă furnizată de ENET *

PP-DD Focșani, prin intermediul președintelui organizației – Aurel Bâcu, condamnă lipsa de interes a Primăriei Focșani și a Consiliului Local Focșani în problema ENET. “Facturile la încălzire emise de producătorul local de căldură și apă caldă ENET SA arată faptul că focșănenii au ajuns să muncească în interesul ENET și nu invers, cum ar fi normal să fie. Nu este posibil ca, ani de zile ENET și Primăria Focșani să afirme că facturarea individuală nu este posibilă iar acum, când facturile au ajuns la dimensiuni revoltătoare, acest lucru să devină, brusc, posibil. Ca urmare cerem, pe această cale demisia de onoare a domnului Valter Popescu, directorul general al ENET SA, sau dacă acest lucru nu se produce, demiterea sa. Este timpul ca altcineva să dea dovadă de responsabilitate și să răspundă pentru facturile incredibile pe care au ajuns să fie obligați să le achite focșăneni. Nu concept ca focșănenii să fie lăsați de apărare, ENET devenind practic o amenințare pentru toată lumea, mai puțin pentru aleși”, a declarat Aurel Bâcu, președintele PP – DD Focșani.
Potrivit lui Aurel Bâcu aleşii locali dau dovadă şi de obrăznicie deoarece doresc și stabilirea mandatarilor Consiliului Local Focșani în consiliile de administraţie ale societăţilor subordonate ENET SA, CUP SA, CUP Salubritate SRL și Transport Public SA, cu doar câteva luni înainte de alegerile locale când este clar că actualul Consiliu Local nu mai reprezintă interesele și opiniile alegătorilor din municipiul Focșani.
Contactat de reporterul MILCOVUL.RO, directorul general al ENET SA spune că a mai avut parte de astfel de solicitări. “Am mai auzit astfel de cereri. Să aştepte să ia puterea şi să vină dumnealor în locul meu să vedem ce fac”, ne-a spus directorul ENET, Valter Popescu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.