Prefectura prezentă la Topul Firmelor din Vrancea!

* Prefectul județului Vrancea, Nicușor HALICI și subprefectul Gheorgiță BERBECE au participat la ce-a de-a 30-a ediție a Topului Firmelor organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea *

„Activitățile economice au fost și rămân baza dezvoltării unei societăți democratice, lucru pe care il dovedește și numărul de agenți economici evaluați de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea pe baza rezultatelor din anul 2022 pentru selecția în 𝐓𝐨𝐩𝐮𝐥 𝐅𝐢𝐫𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚!
Eforturile constante pe care le fac patronii firmelor din județul nostru de a menține, în primul rând, afacerile deschise, de a menține un număr constant de vrânceni angajați și de a obține rezultate financiare care să-i claseze pe locuri de frunte se fac adesea, cu sacrificii.
Puteți, și alături de dumnevoastră putem să ducem țara asta mai departe, iar eu țin să-i felicit pe toți pentru determinarea și tenacitatea de care dați dovadă în fiecare zi, mai ales în aceste vremuri grele, dar și pentru rezultatele pe care reușiți să le obțineți.
Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu țin să vă asigur de aceeași deschidere și susținere pe care am avut-o de la începutul mandatului! Stabilitatea și predictibilitatea sunt două dintre elementele cheie ale reușitei în mediul de afaceri iar eu sunt și rămân promotorul stabilității, al echilibrului între sectorul public instituțional pe care îl reprezint și mediul de afaceri, bine reprezentat în județul Vrancea. Sunteți, în zona privată, partea cea mai importantă în dezvoltarea acestui județ și vă doresc să aveți cel puțin aceleași rezultate pentru anii următori și dacă tot ne aflăm în prag de decembrie, vă urez Sărbători Fericite alături de cei dragi și un An Nou cu multe împliniri!“, a fost mesajul reprezentantului Guvernului în teritoriu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.