Pregătiri finalizate pentru alegerile de la Tulnici!

* Pe 22 mai vor fi alegeri parțiale locale în comuna Tulnici * Prefectura a tipărit un numar de 3625 buletine de vot * Secții de votare sunt Secţia de votare nr2 Tulnici – Casa Obştei Tulnici B, Secţia de votare nr3 Coza – Şcoala Coza, Secţia de votare nr4 Lepşa şi Greşu  – Şcoala Lepşa *

Pentru alegerile parțiale de la Tulnici au fost tipărite un numar de 3625 buletine de vot, în numărul acestora fiind inclus şi procentul de 10%. Totodată, au fost confecţionate 2913 timbre autocolante, 12 stampile cu menţiunea “ VOTAT “ şi 4 ştampile de control. În data de 18 mai acestea vor fi predate în baza unui proces verbal viceprimarului şi preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Tulnici.

Legislaţia prevede ca, până cel târziu în 20 mai, să fie afişat la sediul Primăriei Tulnici, al Biroului Electoral de Circumscripţie şi la biroului electoral al secţiei de votare, un buletin de vot, vizat şi anulat de preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie.

Pentru alegerile locale partiale din 22 mai, in localitate au fost amenajate 4 sectii de votare după cum urmează: Secţia de votare nr1 Tulnici –Casa Obştei Tulnici A

Secţia de votare nr2 Tulnici – Casa Obştei Tulnici B

Secţia de votare nr3 Coza – Şcoala Coza

Secţia de votare nr4 Lepşa şi Greşu  – Şcoala Lepşa

În vederea aplicării programului calendaristic al alegerilor parţiale din comuna Tulnici din data de 22 mai, Instituţia Prefectului şi-a îndeplinit atribuţiile prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 380 /2011. Astfel au fost comunicate de către Biroul Electoral de Circumscripţie Tulnici semnele electorale în vederea imprimării lor pe buletinele de vot precum şi ordinea înscrierii pe buletinele de vot a candidaţilor la funcţia de primar. De asemenea în data de 16 mai a fost întocmită şi înaintată către preşedintele Tribunalului Vrancea lista cu juriştii ce au fost propuşi de viceprimarul comunei, listă ce a fost transmisă de către viceprimarul comunei, conform prevederilor legale în data de 13 mai 2011, în vederea participării acestora la tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor şi secţiilor de votare, care va avea loc astazi la ora 14.00. Tot în data de 16 mai, a fost prezentat un exemplar al buletinului de vot membrilor Biroului Electoral de Circumscripţie, care au şi dat avizul bun de tipar.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.