Premierul Cîțu vine sâmbătă la Focșani!

* Premierul Florin Cîțu participă mâine la o dezbatere, organizată de Consiliul Județean Vrancea , privind bugetul pentru 2021 * Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de facebook a Consiliului Județean Vrancea *

Prim-ministrul României, Florin Cîțu va participa sâmbătă, 6 martie 2021, la Consiliul Județean Vrancea, de la ora 11.00, la o dezbatere privind bugetul pentru acest an, la invitația președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma și a deputatului Ion Ștefan. Aceasta este prima vizită oficială în teritoriu a premierului Florin Cîțu, de la învestirea în funcție.

La eveniment sunt invitate să participe structuri asociative ale UAT-urilor din județul Vrancea (Asociația Municipiilor din România, Asociația Orașelor din România, Asociația Comunelor din România, Asociația Secretarilor de Primării din România), primari, conducerea Instituției Prefectului Vrancea, reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea, ai Direcției de Sănătate Publică, oameni de afaceri vrânceni.  Vor fi abordate teme precum: Programul Național de Redresare și Reziliență, investiții și oportunități de finanțare cu fonduri europene, măsuri fiscale pentru anul 2021.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.