Premierul Victor Ponta a inspectat lucrările la DN2D!!!

Primul Ministru, Victor Ponta, viceprim-ministrul Liviu Dragnea și preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, Marian Oprişan au inspectat joi lucrările la drumul DN2D.

Premierul Victor Ponta a vizitat, ieri, împreună cu viceprim-ministrul Liviu Dragnea şi cu președintele Consiliului Județean și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, DN 2D Focşani – Vidra – Ojdula – Tîrgu Secuiesc – Braşov, drum aflat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. “DN 2D face parte din proiectul România 100, este un proiect extraordinar. DN 2D nu a mai fost finanțat timp de 5 ani de zile. Noi avem un proiect national să unim prin infrastructura mai bună, prin drumuri, Moldova, Transilvania şi Muntenia. Acest drum este un proiect vechi şi foarte important. Din Focsani până în Covasna, Brasov si mai departe, acest drum va asigura o legatură între Moldova şi Transilvania“, a afirmat premierul Victor Ponta, după verificarea lucrărilor la DN 2D Vrancea.
Preşedintele UNCJR şi al Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că vizita șefului Executivului în Vrancea este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi de ziua sa, care va fi aniversată pe 14 septembrie, de Ziua Crucii. „Vreau să vă spun, fără teama de a greși, că este cel mai frumos cadou pe care prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, și Guvernul României puteau să mi-l facă mie, cu prilejul zilei de naștere, și cetățenilor județului Vrancea, dar și cetățenilor regiunii de Sud-Est. Și când spun acest lucru, o fac cu toată responsabilitatea. Este pentru prima oară după 1989, când un constructor român și Guvernul României traversează Carpații prin intermediul unui drum de referință. Este un drum de o calitate excepțională, un drum care poate fi comparat cu multe drumuri din țările civilizate ale Uniunii Europene. Eu, la modul cel mai sincer, mă chinui de 15 ani pentru realizarea acestui drum extraordinar de scump, extraordinar de complicat și de complex. Este o lucrare fără precedent, este peste ceea ce înseamnă Transfăgărășan pentru România de astăzi. Iată că datorită prim-ministrului Victor Ponta și datorită eforturilor pe care constructorii le-au depus, iar eforturile n-au fost puține, pentru că aici s-a muncit extraordinar de mult, începe să devină o realitate“, a spus Oprişan.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.