Presedinti de consilii judetene cu conturile pline!!!

* O analiza a site-ului www.econtext.ro arata ca presedintii de Consilii Judetene din Romania stau excelent cu banii, multi dintre ei avind sume importante in conturile din banca * Din clasament lipseste Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea care, potrivit econtext.ro nu are sau are mai putin de 5.000 de euro in conturi si nu i-a declarat *

Din cei 41 de presedinti, 27 au bani in conturi, iar 14 nu au sau au mai putin de 5.000 de euro si nu i-au declarat. Printre cei 14 care nu se pot lauda cu bani in conturi se afla personaje cunoscute, precum Marian Oprisan, Mihai Tabuleac, Gheorghe Flutur. Cei mai multi bani in conturi ii are Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov. El are doua depozite bancare, ambele la BRD, unul in valoare de 2.190.290 de euro, deschis in 2006, iar celalalt in valoare de 2.266.332 de dolari, deschis in 2010. Echivaland in euro, conturile lui Aristotel Cancescu insumeaza 3,87 milioane de euro.

Pe a doua pozitie se afla Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean din Constanta. In euro, acesta are in conturi 738.758 de euro.

Practic, Aristotel Cancescu si Nicusor Constantinescu au impreuna 4,6 milioane de euro. Adica, trei sferturi din suma totala detinuta de presedintii de consilii judetene.

Cele mai scazute sume sunt detinute de Dumitru Beianu (presedinte CJ Giurgiu) si Ion Cilea (presedinte CJ Valcea). Acestia au, fiecare, putin peste 5.000 de euro. (preluare de pe www.econtext.ro).

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan a fost plasat de econtext.ro pe locul 31 din cei 41 de presedinti de CJ in privinta salariului incasat. Potrivit site-ului amintit mai sus cistiga in 2010 numai putin de 4046 lei, leafa sa fiind in scadere cu 10,6% fata de anul anterior.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.