Primăria Focșani alocă bani pentru pentru echipamentul de testare pentru COVID-19

Primăria Focșani a alocat ieri, în cadrul ședinței Consiliului local, fonduri pentru echipamentul aferent aparatului de testare pentru coronavirus care va fi achiziționat de Direcția de Sănătate Publică Vrancea * Dispensarul din cartierul Sud va fi gata săptămâna viitoare și va funcționa ca centru de permanență medicală *

La solicitarea Direcției de Sănătate Publică primăria mun. Focșani a alocat ieri fonduri pentru o hotă bacteriologică, o combină frigorifică, și o masă reactivi, valoarea acestora fiind de 48 mii lei, fără TVA. Primarul Cristi Misăilă a precizat că vor fi luate toate măsurile de ajutorare a autorităților medicale.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor din cartierul SUD și al autorităților sanitare, lucrările la dispensarul din Sud vor fi terminate la sfârșitul săptămânii viitoare. Ptrivit primarului Cristi Misăilă în acest spațiu va funcționa un centru de permanență și un centru pediatric, fiind practic un spațiu medical unde locuitorii din zonă să poată veni pentru a rezolva mici urgențe, fără să mai fie nevoiți să se deplaseze la Spitalul Județean.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.