Primaria Focșani va instala filtre la intrarea în municipiu, dacă apar cazuri de coronavirus!

* Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă a anunțat ieri că va instala filtre la intrarea și ieșirea din municipiu, dacă se vor confirma cazuri de coronavirus în oraș * La nivelul județului Vrancea,marți 25 februarie 2020 erau 19 persoane  cu recomandarea de izolare la domiciliu 14 zile, fără simptomatologie specifică *

„Dacă va apărea un caz de coronavirus vor fi luate măsuri drastice, inclusiv filtre la intrarea și ieșirea din municipiu. Sunt măsuri care trebuie luate pentru a limita răspândirea virusului. Trag un semnal de alarmă pentru că la acest moment nu există niciun plan de măsuri care să fie aplicate de administrațiile locale, nu ni s-a comunicat nimic, pentru că apar situații specifice în care trebuie să știm cum să acționăm. De exemplu, dacă părinții se îmbolnăvesc atunci ce se va întâmpla cu copiii? Mai este și problema spațiului pentru carantină. Nu sunt de acord cu propunerea utilizării clădirii de la Colegiul Mihail Kogălniceanu sau cu varianta spațiului de la Crucea Roșie. Sunt clădiri în centrul municipiului, consider că ar trebui găsită o altă soluție”, a spus primarul Focșaniului.

În discuție ca posibilă locație de cazare a celor ce ar putea fi în carantină a apărut tabăra de la Gălăciuc, unde sunt condiții de cazare, fiind o locație izolată.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.