Primăria Muncipiului Focșani premiază “familiile de aur”

* Toate cuplurile focşănene care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă sunt serbate de municipalitate prin acordarea unei diplome de fidelitate şi a unui premiu în valoare de 500 lei. Concomitent cu premierea, se înmânează și flori şi dulciuri fiecărui cuplu *

Pentru a primi insa acest premiu, familiile care au împlinit 50 de căsătorie TREBUIE sa completeze o cerere tip de fidelitate, care poate fi găsita în format fizic la registratura Primăriei Municipiului Focșani sau poate fi descărcată de pe link-ul https://www.focsani.info/…/CERERE%20TIP%20PREMIERE… . Acest formular trebuie insotit de copii de pe buletinele celor doi parteneri de viață, care să facă dovada faptului că au domiciliul pe Focșani, precum și de pe certificatul de căsătorie.

De asemenea, începând cu anul 2017, Primăria Focșani a organizat, de Dragobete, sărbătoare tradițională românească de celebrare a iubirii, o petrecere drept mulțumire pentru exemplul pe care “familiile de aur” îl reprezintă pentru întreaga noastră comunitate. Pandemia de Covid -19 a întrerupt timp de doi ani această tradiție, iar odată cu ridicarea tuturor restricțiilor, primăria ar fi dorit să reia tradiția Balului de Dragobete fapt care nu s-a întâmplat datorită certurilor din Consiliul Local Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.