Primarul DAMIAN de la Pufești s-a alăturat PSD în timp ce, formal, încă este membru AUR!!!

* Problema este aceea că Nicolae DAMIAN nu a primit, încă, nicio decizie scrisă de excludere din AUR * Edilul din Pufești nu și-a dat demisia din AUR ca să nu piardă mandatul de primar * Ca urmare primarul din Pufești, Nicolae DAMIAN s-a alăturat echipei PSD dar NU este membru al acestui partid! * „Oficial de sunt în PSD de astăzi“, a spus Nicolae DAMIAN * „Nu și cu acte în regulă. Fără doar și poate aceasta va fi o decizie a momentului respectiv“, a completat imediat Nicușor HALICI *

Nicolae DAMIAN, primarul comunei PUFEȘTI s-a alăturat PSD, mișcarea fiind anunțată de către Nicușor HALICI, președintele organizației județene a PSD. Primarul din Pufești pune astfel (deocamdată) punct speculațiilor care l-au dat trecut la PNL, după ce a fost exclus din AUR de către deputatul George BADIU, președintele organizației județene al acestui partid. Anunțul a fost făcut luni într-o conferință de presă la care a participat și șeful organizației locale a PSD Pufești, Marcel NIȚU.
„Vestea bună de astăzi este că echipa PSD Vrancea se mărește cu un om foarte destoinic, cu un primar care a arătat că înțelege administrația și a reușit să pună pe un parcur administrativ bun mai multe proiecte la nivelul comunei Pufești. Vreu să-i urez bun venit în echipa social – democrată a domnului primar Nicolae DAMIAN care va candida în 2024 din partea PSD la primăria comunei Pufești“, a afirmat președintele PSD Vrancea, Nicușor HALICI. De altfel acesta a mai spus că a existat o colaborare Nicușor HALICI – Nicolae DAMIAN dar acum au decis să o facă publică.

„Sunt astăzi aici pentru a confirma ceea ce a spus domnul HALICI, mă voi alătura echipei PSD și voi fi și candidat al partidului în 2024. Este o continuare firească deoarece am avut o bună colaborare cu domnul NIȚU când dânsul era primar iar eu director de școală. Ulterior domnul NIȚU și consilierii PSD mi-au acordat sprijinul în ședințele de consiliu local astfel încât să putem demara proiecte care acum sunt în faza de maturitate și vor fi realizate. Mandatul la Pufești a fost obținut de DAMIAN nu de partidul AUR“, a adăugat și Nicolae DAMIAN, primarul comunei Pufești.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.