RESMERIȚĂ, președinte interimar al PNL Focșani!

* Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea a oficializat, pe 7 martie, hotărârea luată de Biroul Politic Național (BPN) al PNL de a-l nominaliza pe Valentin Resmeriță în funcția de președinte interimar al PNL Focșani și candidat la Primăria Focșani *

Nominalizarea lui Valentin Resmeriță vine într-un moment crucial, marcând o nouă etapă în strategia PNL pentru câștigarea Primăriei Focșani. „Mulțumesc colegilor pentru sprijinul acordat în acest demers. Avem soluții concrete pentru a contribui la dezvoltarea municipiului, alături de echipa PNL. Este timpul să renunțăm la experimente care îi alungă pe copiii noștri din oraș, de ani de zile. Ne-am săturat de abordarea celui care aleargă după fotografii în loc să se concentreze asupra accesării fondurilor europene, așa cum se întâmplă în vestul României. Avem încredere că Focșani va deveni borna de hotar economică a României”, a punctat noul președinte interimar al PNL Focșani.
„Valentin Resmeriță este un antreprenor de succes, un om serios și determinat. Acest lucru se vede din ceea ce a realizat, prin activitatea sa economică. Apreciez faptul că, în această perioadă crucială pentru PNL, vom colabora strâns pentru a restabili încrederea focșănenilor. Astfel, ne propunem să continuăm modelul de dezvoltare liberală, concentrându-ne pe investiții în infrastructura publică, precum spitale, școli, grădinițe, rețeaua de drumuri și servicii de apă . Ne angajăm să menținem direcția pe proiecte majore care vor revitaliza economic zona noastră, având în vedere scopul de a transforma Vrancea într-un hub economic, cu locuri de muncă bine plătite”, a precizat președintele interimar al PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru.
Valentin Resmeriță, cu o experiență vastă în antreprenoriat, având o reputație solidă în comunitatea noastră, a fost cooptat în PNL Vrancea la finele anului trecut, de către regretatul președinte Cătălin Toma, fostul lider al filialei. În acest context, PNL Vrancea își exprimă recunoștința pentru contribuția semnificativă a regretatului Cătălin Toma la dezvoltarea Vrancei, prin modul în care a condus administrația județeană timp de trei ani și patru luni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.