Rezultate meritorii pentru micuţii pianişti vrânceni la concursul Virtuozii de la Brăila!!!

Elevii vrânceni ai Liceului de artă ,,Gh. Tattarescu şi ai Şcolii Populare de Artă din municipiul Focşani au făcut o figură mai mult decât frumoasă la Concursul naţional de pian ,,Virtuozii” organizat de Şcoala Populară de Artă ,,Vespasian Lungu “ din Brăila. Concursul, aflat la a V-a ediţie, s-a desfăşurat în perioada 17-18 mai 2013. Elevii din judeţul Vrancea care au participat la concurs sunt îndrumați de profesori ai Liceului de ArtăvGh. Tattarescu, prof. Anica Ghinea şi prof.Doina Collavini. Liceul de Arta din Focșani organizeaza concursul interjudeţean de muzică instrumentală,, Noelia Prisecaru,, care va avea trei secţiuni : muzica de cameră- 24 mai , chitara- 7 iunie, pian -7 iunie. Sunt asteptati pentru a perticipa elevi din judeţele limitrofe cu judeţul Vrancea şi Bucureşti.
Dorisandra Ifrim –clasa pregatitoare- premiul II
Morena Briazu- clasa I-premiul III
Johann-Eduard Groza –clasa a III-a-premiul III
Andrei Istudor –clasa a IV-a-premiul III
Iustina Ionaşcu-clasa a V-a- premiul I
Andrei Postolache-clasa a VI-a –premiul II
Mălina Teodora Bostan –clasa a VII-a premiul II
Andreea Dragomir – clasa a III-a premiul II
Maria Micu – clasa a III-a menţiune
Gabriel Cîrjan – clasa a V-a premiul III
Dorinel Vardianu – clasa a VII premiul II
In deschiderea concursului a avut loc microrecitalul elevului David Lefter, clasa a IV Liceul de Arta ,,Gh.Tattarescu,, Focsani, care in editia 2012 a concurrsului a obtinut marele premiu.
Liceul de Arta din Focșani organizeaza concursul interjudeţean de muzică instrumentală,, Noelia Prisecaru,, care va avea trei secţiuni : muzica de cameră- 24 mai , chitara- 7 iunie, pian -7 iunie. Sunt asteptati pentru a perticipa elevi din judeţele limitrofe cu judeţul Vrancea şi Bucureşti.
Pentru concursul de muzică de camera ce se va desfășura în data de 24 mai la Ateneul Popular ,,Mr.Gheorghe Pastia,, s-au inscris 33 de formații alcătuite din 69 de elevi care studiaza muzica în cadrul unităților de învățământ artistic din județele Buzău, Brăila, Vrancea și municipiul București.
Concursul de chitară și pian va finaliza înscrierile pana la data de 27 mai și sunt invitati să participe elevii din scoli/licee de artă, elevi din școlile populare de artă și învățământ privat.
Programul elevilor pasionati de arte continuă în data de 24 mai când se va desfășura, la Colegiul Național de Muzică Dinu Lipatti din București, etapa națională a Concursului Național Coral. Județul Vrancea este reprezentat la secțiunea licee teoretice de corala Cantabile Liceului Teoretic Ioan Slavici Panciu, dirijat de prof.Andrei-Igor Manovici.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.