Rezultatele referendum-ului din 2009 aruncate la coş de USL!

PDL Organizatia Vrancea isi exprima profunda dezaprobare fata de pozitia adoptata de USL in legatura cu vointa romanilor exprimata prin refendumul din 2009.
Gestul lui Victor Ponta, de a rupe scrisoarea prin care presedintele Romaniei cerea USL sa respecte votul dat la referendum arata cat pretuieste Alianta Socialista vointa romanilor, pe care o invoca atat de des atunci cand ii convine, dar fara nici un fundament.
Deputatul Alin Trasculescu este de parare ca liderii USL au adoptat o pozitie irationala fata de propunerea presedintelui Traian Basescu, explicabila doar prin imaturitatea si lasitatea tandemului Ponta- Antonescu. Presedintele PDL Vrancea crede ca o astfel de pozitie este in totala contradictie cu vointa majoritatii cetatenilor din judetul Vrancea.
“Marian Oprisan si Nini Sapunaru au de dat si ei explicatii vrancenilor pentru modul in care, din interese politice meschine, nesocotesc opinia oamenilor care au votat la referendumul din 2009. Spun asta pentru ca vrancenii s-au aflat printre romanii care s- au exprimat cel mai categoric cu privire la reducerea numarului de parlamentari si o singura camera parlamentara”, a declarat Alin Trasculescu.
Masura ipocriziei USL este data si de gestul liderului PSD, Victor Ponta, care, imediat dupa ce a plans de mila romanilor saraci, cu voturile carora incearca sa castige alegerile, a plecat intr-o vacanta de lux in Dubai.
PDL Vrancea
Biroul de Presa

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.