Sala de sport de la HOMOCEA a fost inaugurată astăzi

* Sala de Sport școlară de la Homocea, una dintre cele mai importante investiții pentru comunitatea locală, a fost inaugurată astăzi *
Proiectul a costat 6.844.757,86 lei, fonduri asigurate, la cererea autorității locale, prin Compania Națională de Investiții * Construcția sălii de sport a fost realizată în numai doi ani, fiind recepționată în luna Aprilie 2023 *

Sala de Sport dispune de 102 locuri și este dotată cu vestiare fete și băieți, cabinet profesori, cabinet medical, spații depozitare, urmând să asigure desfășurarea atât a orelor de educație fizică pe timpul sezonului rece, cât și a activităților culturale și artistice din comună.
La inaugurarea ei au participat, pe lângă reprezentanții autorităților publice locale Homocea, pe Cătălin TOMA – președintele Consiliului Județean Vrancea, subprefecții Claudia SERAFIMCIUC și Gheorghiță BERBECE, inspectorUL școlar general Dana MARCHITAN, comisar șef ÎN poliția municipală Adjud- Valentin DĂNILĂ, primari din județ, elevi și cadre didactice de la școala Homocea.
„Prezența reprezentanților CJ Vrancea la acest eveniment este o dovadă în plus că avem susținerea pentru viitoarele proiecte“, a afirmat primarul comunei, Vasile PETREA.
„Homocea are de astăzi o sală de sport modernă, în care se vor putea antrena sute de elevi și care va găzdui numeroase competiții. A fost o bucurie să fiu astăzi alături de reprezentanții comunității, de primarul liberal Vasile Petrea, de consilierii locali și părinții care i-au încurajat pe copii să facă sport. De asemenea, numeroși colegi primari au fost astăzi la Homocea și vreau să-i felicit pe toți cei care pun umărul la dezvoltarea comunităților locale“, a adeclarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.