STRĂZILE GHIOCEI ȘI LIBERTĂȚII DIN ORAȘUL PANCIU AU FOST ASFALTATE!!!

în această săptămână, au fost asfaltate străzile Ghiocei și Libertății din oraşul Panciu. Lucrările au fost executate în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de interes public (străzi)“, care prevede reabilitarea unui număr de 18 străzi din zona centrală a orașului Panciu.

„În această săptămână au fost asfaltate strada Libertății – tronsonul 1, de la intersecția cu strada Ciprian Porumbescu și până la întersecția cu strada Ghiocei și tronsonul 2, de la intersecția cu strada Ghiocei până la intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu. De asemenea, a fost asfaltată și strada Ghiocei“, a explicat primarul Iulian Nica.
Până în acest moment, în cadrul proiectului au fost asfaltate străzile: 1 Mai, George Coșbuc, Cooperației, Decebal, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Cuza-Vodă, Bulevardul Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Independenței, Cracalia, Traian, Afumați, Ghiocei și Libertății. Proiectul mai prevede și asfaltarea străzilor Titu Maiorescu, Ciprian Porumbescu și Teilor.
Proiectul „Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de interes public (străzi)“ este parte integrantă a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană al oraşului Panciu (PIDU) și are o valoare totală de 13.785.007 lei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.