Surprize (plăcute :-) ) pentru copii la Biblioteca Județeană!!!

“Pentru că pe 2 aprilie este și Ziua internațională a cărții pentru copii ni s-a părut cel mai bun moment de a recita poezii şi de-a oferi daruri simbolice – ouă de ciocolată Kinder, cărți și jucării, copiilor din orfelinate sau elevilor defavorizaţi”, afirmă Margareta Tătăruș, organizator al evenimentului.

Vă invităm la sediul central al Bibliotecii Județene Vrancea, str. M. Kogălniceanu, nr. 13, începând cu ora 15.00, unde vor fi și 25 de copii din centrele aparținând DGASPC Vrancea care se vor bucura de poezie și de darurile voastre.

”De ce “Oul de ciocolată”? Având în vedere că sărbătoarea “Învierii Domnului” se aproprie, am decis că acesta să fie elementul principal din activitatea noastră. Ne dorim să punem în valoare poezia și literatura română dar și zâmbetul copiilor care vor primi oul de ciocolată cu o surpriză-jucărie. Orice sponsor, care doreşte să se alăture în acest demers, este binevenit.” – Sandu Mihai –Director Judeţean G.C.R.S.

Vă așteptăm alături de noi, să dăruiți un ou de ciocolată, o carte sau o jucărie! ♥

Proiectul este inițiat de G.C.R.S. (Global Confederation of Roumanian Students) în colaborare cu Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Vrancea și se va desfăşura în Focşani, Adjud şi Panciu şi îi are ca parteneri pe voluntarii din proiectul BiblioPOVESTAŞII.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.