Telenovela de la Spitalul Județean Focșani continuă! Ana-Maria Dimitriu aleasă președinte al consiliului de administrație!

*Consilierul local PNL Ana-Maria Dimitriu a fost aleasă președinte al consiliului de administrație al Spitalului Județean Focșani în locul dr. Mihai Nedelcu consilier local PSD, reprezentant al Consiliului Județean Vrancea în acest CA * Acesta i-a luat peste picior pe reprezentanții PNL și spune că îi așteaptă la ședința din data de 11 februarie (anul acesta) pentru a aviza bugetul spitalului pentru luna februarie *

Consiliul de administrație în componența decisă de Ministerul Sănătății a hotărât astăzi ca Ana-Maria Dimitriu să fie noul președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Focșani, înlocuindu-l în această funcție pe dr. Mihai Nedelcu. Cum era de așteptat dr. Mihai Nedelcu nu a participat ședința prin care a fost înlăturat la fel procedând managerul spitalului – Constantin Mândrilă dar și reprezentanții sindicatului SANITAS și Colegiului Medicilor. Următoarea ședință a consiliului de administrație cerută de cei trei reprezentanți ai Ministerului Sănătății a fost stabilită pentru 10 februarie.

Ce spune doctorul Nedelcu

„Am citit în presă că, domnișoara Dimitriu s-a autoproclamat președinta Consiliului de Administrație al spitalului județean. Așadar, o anunț pe „domnișoara președinte” că, pentru a putea purta o asemenea titulatură are nevoie de un act administrativ legal și că îi stau la dispoziție să îi reproduc pe silabe, dacă este cazul, care îi sunt limitele de acțiune ca membru al unui consiliul de administrație, dar asta, după ce mă asigur că vorbesc cu un reprezentant numit printr-un act legal de ministrul sănătății. Nu mă aștept la cei trei să înțeleagă hățișurile legislative din domeniul sănătății, dar îi anunț cu părere de rău că nu e suficient să te susțină PNL, trebuie să te susțină și legea…….
Îi aștept pe cei trei crai de la PNL, marți pe 11 februarie (anul acesta), la ora 9,00, să avizăm bugetul de venituri și cheltuieli al spitalului pentru luna februarie, pentru ca cei 1.380 de angajați să își poată primi salariile. Ar fi interesantă o conferință de presă în lacrimi a drei ”președinte” în care să se plângă că are sute de dosare din partea angajaților care nu au putut să își plătească ratele la termen, să își întrețină copiii sau a bolnavilor că nu au avut medicația necesară și la timp. Succes dragilor!“, spune dr. Mihai Nedelcu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.