Trăşculescu arestat pentru 29 de zile!!!

Tribunalul Bucuresti a admis, joi, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva pentru 29 de zile a fostului deputat Alin Trasculescu. Website-ul de campanie al lui Alin Trasculescu, www.trasculescu.ro, este in procedura de upgrade 🙂

Politicianul este acuzat de procurorii anticoruptie ca ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe langa autoritatile vrancene ca sa atribuie contracte de investitii unor societati. In plus, reprezentantul Directiei Nationale Anticoruptie a declarat joi, la Tribunalul Bucuresti, ca in timpul anchetei, fostul deputat Alin Trasculescu si-ar fi pus oamenii sa fileze masinile procurorilor anticoruptie, ceea ce arata “indrazneala infractionala a inculpatului”.

Potrivit procurorilor DNA, citati de Mediafax, fostul deputat ar fi “tocmit” oameni care sa pazeasca si sa supravegheze intalnirile sale cu Marian Calota si Alexandru Vintilescu, context in care ar fi fost filate si masinile anchetatorilor anticoruptie.

Procurorii anticoruptie au solicitat, luni, Tribunalului Bucuresti preschimbarea termenului de judecata dat de catre instanta in cazul cererii de inlocuire a masurii preventive a fostului deputat Alin Trasculescu din interdictia a de a parasi tara pe perioada cercetarilor cu cea de arest preventiv.

DNA a transmis pe 22 noiembrie Tribunalului Bucuresti solicitarea de arestare preventiva a lui Trasculescu.

Fostul deputat Alin Trasculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din trafic de influenta. Ulterior, procurorii au extins cercetarile in cazul lui Trasculescu si pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.