Trofin (PNL) şi Necula (PSD) aleşi viceprimari ai Focşaniului!!!

În şedinţa de marţi au fost reorganizate comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Focşani, singura care a scăpat de dominaţia USL fiind cea de cultură şi sport, care este condusă de liderul PP-DD din consiliul local, Aurel BÂCU.

Tudorel Trofin, consilier local PNL şi Gabriel Necula – PSD, au fost aleşi marţi, viceprimari ai Focşaniului în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local. Pentru cei doi viceprimari au votat 15 consilieri, patru fiind împotrivă, cel mai probabil opozanţii fiind de la Alianţa pentru Vrancea, toţi ceilalţi consilieri votând pentru cei doi. De altfel Trofin şi Necula au fost singurele propuneri pentru funcţiile respective.
“Mulţumesc colegilor mei din Consiliul Local Focşani pentru încrederea acordată şi sper să fiu suficient de competent şi să nu îi dezamăgesc pe focşăneni”, a declarat Tudorel Trofin.
“Vin pe această funcţie cu un singur gând acela de a atrage cât mai multe fonduri europene pentru Focşani. Aceasta este activitatea pe care am făcut-o în ultimii doi ani şi jumătate şi în care am obţinut rezultate foarte bune”, a afirmat şi Gabriel Necula.
Tot în şedinţa de astăzi au fost reorganizate comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Focşani, singura care a scăpat de dominaţia USL fiind cea de cultură şi sport, care este condusă de liderul PP-DD din consiliul local, Aurel BÂCU. “Clubul CSM Focşani va fi reorganizat şi vrem să transmitem focşănenilor că fotbalul în acest municipiu nu va muri. Activitatea fotbalistică va continua cu ajutorul oamenilor de afaceri potenţi financiar”, a afirmat consilierul local PP – DD Aurel BÂCU.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.