Veverițele lui Măruță, cântă sâmbătă la Times Music Pub

* Trupa Red Blonde își provoacă fanii din Focșani la o degustare de hituri în Times Music Pub, sâmbătă, 12 martie, de la ora 23.00 *

“Veverițele lui Măruță”, Alina Chinie și Madalina Petre împreună cu cei șapte muzicieni, membri ai  trupei Red Blonde, își invită publicul din zece orașe ale țării, între care se numără și Focșaniul, la o degustare de hituri. Seria de concerte debutează cu evenimentul din 18 februarie, din Coyote Cafe, din București. Începând cu această dată, cea mai bună muzică din anii ’70 până astăzi va fi cântată live de trupa RedBlonde, în seri de vineri, sâmbătă și duminică, în cluburi din orașele Iași, Buzău, Focșani, Craiova, Slatina, Cluj, Sibiu, Pitești și Brașov.

„Pe 12 martie, vă așteptăm în Times Music Pub, să continuăm, în vervă și cu multă distracție, primul nostru turneu! Veți petrece alături de zeci de invitați speciali, din toate topurile internaționale și nu veți fi dezamăgiți. Luați-vă prietenii și simțiți-vă ca acasă, pentru că noi vom fi acolo să ne asigurăm că primiți exact ce meritați!!!“, promite Alina Chinie. Informații și detalii despre programul turneului găsiți accesând pagina de facebook a formației: http://www.facebook.com/pages/redblonde/268961882535. Componența trupei Red Blonde este  Alina Chinie – vocal, Mădălina Petre – vocal, Mihnea Stănescu – clape, vocal, Șerban Cazan – clape, vocal, Alberto Mantoiu – chitară, Laurentiu Horjea – bass, Nicu Lichirie – tobe, Florian Radu – trombon, Serafimovici Sebastian – trompetă, chitară.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.