Vineri la Balada are loc CONCURSUL “NOELIA PRISECARU”

Vineri,7 iunie 2013, se va desfășura în sala Ansablului Folcloric „ Tara Vrancei” sectiunea PIAN din cadrul celei de-a V-a ediție a Concursului Interjudețean de Interpretare Instrumentală “NOELIA PRISECARU”. De asemenea in Sala Istoria Artei a Liceului de Arta „Gh. Tattarescu” se va desfasura sectiunea CHITARA din cadrul aceluiasi concurs , programul incepand de la orele 9.00 si pana la 18.00.
Concursul a fost organizat de d-na prof. Collavini Doina de la Liceul de Artă „ Gheorghe Tattarescu” din Focșani, sub auspiciile Ministerului Educației Naționale și ale Inspectoratului Școlar Județean, având ca partener Ansamblul Folcloric „Tara Vrancei”, Asociatia Culturala a Elevilor Artisti „Milcovia” si Primaria Focsani.. Sponsorii concursului au fost: Carrefour Focșani și ROMCARM SRL; parteneri media: Atlas Tv, Monitorul de Vrancea, Dugheana de Printuri și Ziarul de Vrancea.
Sunt asteptati 67 de participanti ale liceelor de arta din Brăila, Buzău ,Piatra Neamt, Galati, Barlad,Iasi, Suceava și Focșani .
Juriul concursului, alcătuit din d-na lector universitar doctor Cristina Raducanu de la Universitatea de Arte” George Enescu” Iasi si cadre didactice de specialitate din Focsani, Iasi, Buzau vor avea o misiune dificilă în departajarea evolutiilor bune și foarte bune ale elevilor.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.