Vinurile vrâncene au strălucit la VINARIUM 2023!

* 36 de medalii au obținut cramele vrâncene la ediția din acest an a VINARIUM * Crama Pandora, Natura – Domeniile Panciu și Crama Gîrboiu au luat cele mai multe premii *

VINARIUM International Wine Contest, cel mai important concurs de profil din estul Europei, un etalon de necontestat pentru evaluarea vinurilor de calitate – ediția XX, s-a încheiat vineri 2 iunie . În cadrul competiției au fost evaluate peste 1.300 de probe înscrise din 23 de țări, jurizate de 41 de judecători (din 16 țări). Totul s-a desfășurat pe durata a 4 zile intense, în Regiunea vitivinicolă Dealu Mare.
Premianții din Vrancea au fost Crama Pandora cu 8 medalii, dintre care 5 de aur și 3 de argint, Natura – Domeniile Panciu cu 7 medalii dintre care 6 de aur și una de argint, Crama Gîrboiu cu 7 medalii (4 de aur și 3 de argint), Moșia Domnească Panciu (4 medalii), Beciul Domnesc (4 medalii), Casa de vinuri Beciu – 2 medalii, APCOVIN (Tata și Fiul) – 1 medalie, Crama UNU – 1 medalie, Crama Șarba – 1 medalie, Tenuta Odobești.

lista completă a premiilor și medaliilor obținute o puteți vedea la rezultate concurs VINARIUM 2023

foto iwcb.ro

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.