Vrancea îngropată în zăpadă!!! Elevii vor sta luni acasă!!!

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condițiilor meteo nefavorabile, DN2 s-a închis și pe sectorul Buzău – limita cu județul Vrancea. Inspectoratul Școlar Județean Vrancea împreună cu Instituția Prefectului Vrancea a decis ca luni, 18 ianuarie 2016, să suspende cursurile în toate unitățile de învățământ din județ.

Circulația rutieră pe DN2 este la această oră întreruptă între Afumați (jud. Ilfov) și limita cu județul Vrancea.
În Vrancea două drumuri naționale sunt închise circulației rutiere. Este vorba despre DN 23B (Maicănești – Ciorăști) și DN 2N (Bogza – Dumbrăveni). În județul Vrancea, continuă să ningă viscolit, cel mai mare strat de zăpadă de 15 centimetrii fiind în comuna Mărtineşti.

Circulația între drumul european 85 și comuna Gugești (DJ 204P) a fost închisă în cursul dimineții, după ce 5 autoturisme au rămas blocate în zăpadă iar în jurul prânzului a fost închis și DJ 204, Tătăranu – Măicănești.Doar pe o porțiune de 3 km a fost închis și DJ 202F, , între Mihălceni și Bălești.
Încă de dimineață mai multe maşini au rămas blocate în zăpadă iar o ambulanță care trebuie să ajungă la un bebeluș a rămas înzăpezită în localitatea Obrejița. Aici autoritățile au intervenit cu un autogreder, care a însoțit ambulanța până la destinație.
Traficul feroviar este serios afectat de căderile de zăpadă și viscol, trenurile ajungând în gara din Focșani cu întârzieri de câteva zeci de minute.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.