Zilele Reciclării în Focșani

Asociația ECOTIC organizează la Focșani, în perioada 24-26 aprilie, “Caravana ECOTIC”, în cadrul campaniei de conștientizare și colectare a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE), cu sprijinul Primăriei municipiului Focșani și a altor parteneri.Campania face parte din seria de 30 de campanii desfășurate la nivel național,intitulate generic “Zilele Reciclării în orașul tău!”. Evenimentul de deschidere al Campaniei la Focșani va avea loc vineri, 24 aprilie 2015, ora 11.00, în Piața Unirii.
În această perioadă, locuitorii municipiuluiFocșani vor putea vizita Caravana ECOTIC – o expoziție mobilă, pe 4 roți, a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, careva fi amplasatăîn și va fi deschisăîn intervalul orar 10:00 – 19:00.
Parte din proiectul „Caravana ECOTIC” este și programul dedicat școlilor, „Zilele ECO în Școala ta!”. În cadrul acestui program au fost vizitate peste 83 de școli din țară, urmând ca până în luna iunie 2016 să se atingă un număr de peste 200 de școli la nivel național. În cele 3 zile de campanie, caravana vizitează următoarele școli din municipiul Focșani:Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare”, Liceul Pedagogic “Spiru Haret” și Școala Gimnazială “Nicolae Iorga”.
În cadrul acestei campanii vor fi organizate două tombole, una dedicatădeșeurilor de echipamente electrice și electroniceși una – becurilor și neoanelor. Pentru fiecare deșeu predatse oferă un voucher de participare, premiile constand în 3 tablete la tombola DEEE si 1 tabletă la tombola dedicată becurilor și neoanelor.
Prin implementarea acestei campanii, ECOTIC își propune să contribuie la reducerea riscului schimbărilor climatice prin creșterea nivelului de conștientizare cu privire la reciclare.
Mai multe detalii pe paginawebwww.caravanaecotic.ro și pe pagina de facebook Ecoterrianul.Filmul de prezentare al caravanei este disponibil la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=oEkxiZKXrNo.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.