Revoltător: Focşănean mort după ce a căzut într-o groapă săpată pentru schimbarea conductelor!!!

Un bărbat de 63 de ani din Focşani, Emil Cîrcei, a murit luni noapte după ce a căzut într-una din gropile săpate pentru schimbarea conductelor din cartierul Sud din municipiu. Martori care ţin să-şi păstreze anonimatul afirmă că Emil Cîrcei era cunoscut ca având deficienţe de vorbire şi auz. „La noi în zonă i se mai spunea Mutu pentru că vorbea cu greutate. Luni seară a fost la un bar a băut ceva şi a plecat de acolo destul de târziu. Dimineaţă am auzit că a fost găsit în groapă”, ne-a spus unul dintre vecini. Deşi barul în care a fost Emil Cîrcei este foarte aproape de casa acestuia bărbatul a nimerit în groapa care rămăsese neastupată deoarece mai erau de făcut lucrări la un branşament. Focşănenii din cartierul Sud spun că, indiferent de starea lui Emil Cîrcei, groapa în cauză nu ar fi trebuit să rămână neastupată pentru că prin zonă trec şi foarte mulţi copii preşcolari. „Groapa asta este la câţiva paşi de Grădiniţa nr. 13 şi se putea întâmpla o nenorocire cu un copil care pleacă singur acasă, chiar dacă groapa este semnalizată. Este vina primăriei şi a celor care fac lucrări aici, nu este admisibil aşa ceva, cineva trebuie să plătească”, spun focşănenii din cartierul Sud. Până la ora publicării acestui articol Primăria Focşani nu şi-a exprimat o poziţie oficială, Poliţia încercând să clarifice cum a ajuns să cadă în groapă Emil Cîrcei, mai ales că, în buna tradiţie românească mortul este găsit vinovat pentru toate. În zona străzii Constructorului în care şi-a găsit sfârşitul Emil Cîrcei mai mulţi lucrători, un excavator şi o autobasculantă au astupat, la urgenţă, câteva gropi din zonele cunoscute cu trafic ridicat.

Rivalii politici sar la gâtul lui Bacinschi

Cum era de aşteptat rivalii politici au sărit la gâtul primarului Bacinschi şi acuză administraţia USL a Focşaniului de incompetenţă. “Suntem agresaţi zilnic de incompetenţa şi incapacitatea autorităţilor locale de a‐şi gospodări ograda proprie. Lucrările haotice din Focşani au făcut astăzi (29 octombrie 2013) o victimă: un om a murit, căzând într‐una din gropile săpate în Cartierul Sud. De la primele ore ale dimineţii facem slalom printre gropile şi nenumăratele straturi de asfalt prost turnat, ne deplasăm printre grămezi de pietroaie, pământ sau pavele ce aşteaptă, pe bani mulţi, să se transforme în trotuare. Pentru a‐şi finanţa clientela penală, USL îşi permite să strice peste noapte ce s‐a construit ziua. Cazurile sunt nenumărate şi cel mai recent exemplu poate fi găsit pe strada Brăilei, unde asfaltul turnat în urmă cu câteva săptămâni a fost spart, iar pavelele de pe trotuare au fost scoase pentru a putea face loc montării de diverse cabluri şi ţevi care traversează strada. Primarul USL a găsit de cuviinţă să schimbe şi bordurile ‐ cea mai bună metodă de a aloca fonduri către cine trebuie să le primească.
Un alt caz de notorietate este cel al trotuarelor de pe Bulevardul Unirii; Primăria a reabilitat aceste trotuare în 2011, folosind banii împrumutaţi de la banca Dexia. În 2013, primarul USL a stricat
trotuarele pentru a putea face loc conductelor de termoficare, bătându‐şi joc de creditul care trebuie achitat tot din taxele şi impozitele plătite de focşăneni. Această modalitate de a efectua lucrări de infrastructură a devenit un obicei sub stăpânirea lui
Bacinschi. Ferindu‐se constant de a comunica termene de finalizare a lucrărilor, primarul USL a transformat străzile oraşului în propria groapă cu nisip, în deplin dispreţ faţă de locuitorii Focşaniului”, a declarat Costică Porumboiu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Vrancea.

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.