PROTHA la Festivalul de Teatru pentru Liceeni “Primavera” de la Sinaia

În perioada 26/28 aprilie 2024 s-a desfășurat cea de a X-a ediție a Festivalului de Teatru pentru Liceeni “Primavera”, la Sinaia, în Casino Sinaia. Evenimentul a fost organizat de Asociația “Prahova Excelsior” și Colegiul “Mihail Cantacuzino” Sinaia.
La această ediție aniversară, alături de alte douasprezece spectacole, a fost selectat să participe și spectacolul “Wanda” de Mihaela Michailov și Radu Apostu, al Trupei de Teatru “Protha”, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. Din distribuția spectacolului au făcut parte Maria Damean, Melania Drilea, Giulia Pomponi, Miruna Dobrin, Alina Zbîrciog, Andreea Găman, Andrei Banciu, Ryan Ignat, Ștefan Bucă, Teodor Crucianu, Robert Gălățeanu și David Ignat. Juriul festivalului de teatru format din Cristina Buburuz, Olga Bălan și Constantin Spurcaciu au acordat spectacolului, trupei Protha, Premiul I-îi.
La secțiunea poezie juriul a acordat Premiul al II-lea lui Robert Gălețeanu pentru colajul de poezie din opera lui Păstorel Teodoreanu. Participarea Trupei „Protha“ la Festivalul de Teatru pentru Liceeni “Primavera” Sinaia a fost posibilă ca urmare a sprijinului financiar acordat de către Primăria Oraşului Panciu, a sponsorilor Paco SuperMarket și Lupinocom Focșani și a susținerii din partea părinților.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.