HANDBAL: CSM Focșani 2007 vs. CS Universitatea Cluj: 25-22! Victorie în ultimul meci acasă!

* În ultimul meci acasă din acest sezon CSM Focșani a învins cu 25-22 (14-12), U Cluj * SM Focșani 2007 ocupă locul 9 în clasamentul Ligii Zimbrilor, cu 26 de puncte, înaintea jocului din ultima etapă de la Suceava * Meciul de handbal a avut loc astăzi, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani *

Etapa viitoare (a 26-a/ ultima) vom juca duminică, 19 mai, în deplasare cu CSU din Suceava. Până atunci, miercuri, 1 mai, formația noastră va juca partida din sferturile de finală ale Cupei României, în deplasare cu CS Minaur Baia Mare (Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană”).
Antrenorul formației clujene, Carmen Amariei, fostă componentă a echipei naționale de handbal feminin a României, dublă câștigătoare a Ligii Campionilor, a fost premiată la începutul meciului de astăzi de Asociația Județeană de Handbal Vrancea pentru merite deosebite aduse handbalului românesc.
CSM Focșani 2007
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Rață-4 goluri, Pavlov, Golea, Miroiu (cpt.)-3, Trkulja, Toboșaru, Mocanu, Marijanac-2, Lazoreac, Roșu-3, Eros, Simsar-10, Makrishin-3.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile
De la noi au lipsit: Marius Ragea, Tiberiu Popovici, Nikola Crnoglavac.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.